Gratis verzending vanaf €75,-

Verzending

HOEVEEL KOST HET OM MIJN BESTELLING TE VERZENDEN?

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL, verzendkosten zijn:

Nederland tot €75,-  betaal je € 5,99. Boven de €75,- is verzending gratis.
België tot €100,- betaal je €9,25. Boven de €100,- is verzending gratis.
Duitsland tot €100,- betaal je €9,50. Boven de €100,- is verzending gratis.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL locatie op te halen. Met 3.400 PostNL locaties in Nederland en 1.100 in België is er altijd wel een in de buurt te vinden!

BEZORGING
Na ontvangst van je betaling zal de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van je pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Hip to the Gym niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachte 1 à 2 werkdagen verzonden kan worden, neemt Hip to the Gym.nl contact met je op.
Hip to the Gym.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Hip to the Gym toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.
Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van €5,99
Bestellingen boven €75,- worden gratis naar je verstuurd (binnen Nederland) en zijn altijd via TRACK&TRACE te volgen. Bestellingen die verstuurd kunnen worden in een enveloppe, worden ook verzonden met PostNL. Deze zijn ook voorzien van een Track &Trace code.


HOE VERPAKKEN JULLIE MIJN BESTELLING?
We proberen van iedere bestelling een feestje te maken! Hip to the Gym verpakt alle bestellingen in kartonnen verzenddozen of gerecycled plastic verzendzakken. 

BESCHIKBAARHEID.
Houd er rekening mee dat het zeer zelden kan dat artikelen niet beschikbaar zijn. In dit geval nemen we contact met u op en bieden we u een vervangende maat/kleur of volledige terugbetaling voor het niet-beschikbare artikel aan.

KAN IK MIJN BESTELLING OP EEN ANDER ADRES LATEN AFLEVEREN?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt een ander afleveradres aangeven bij je bestelling. Ook als je bijvoorbeeld een cadeautje direct bij de ontvanger wil laten bezorgen of als je het pakket liever op je werk ontvangt. Je kunt ook aangeven dat je je bestelling bij een afhaallocatie van PostNL in je buurt wil ophalen voor het geval je niet thuis bent of dat gemakkelijker vindt.