Gratis verzending vanaf €75,-

Retouren en Ruilen

WAT IS JULLIE RETOUR BELEID?
Wij doen er alles aan om je via onze webshop goed te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.
Je kunt in dat geval het artikel of de bestelling binnen 14 dagen per pakketpost naar ons terugsturen.

Lilybod Eu by Hip to the Gym

Afdeling Retouren

Boterpolderlaan 9

4941 ZL  RAAMSDONKSVEER

EEN ARTIKEL KAN WORDEN GERUILD OF RETOUR GEZONDEN WORDEN, INDIEN AAN DE VOLGENDE VOORWAARDEN IS VOLDAAN:
1.  De labels moeten nog aan de artikelen zitten.
2.  Het artikel mag niet gedragen en/of gewassen zijn.
3.  Je hebt niet zelf geprobeerd een gebrek te herstellen.

VOLG ONDERSTAANDE INSTRUCTIES OM DE VERZENDIG EN VERWERKING VAN JE RETOUR VOORSPOEDIG TE LATEN VERLOPEN:

 • Retouren of ruilen moet altijd worden aangemeld bij Hip to the Gym. Stuur daartoe een email naar eu@lilybod.com of joanne@lilybod.com met daarin je ordernummer en de artikelen die je wenst te retourneren.
 • De retour kosten van de bestelling is voor de klant.
 • ! Let op item die zijn afgeprijds met 50% korting of meer mogen wel geruild worden maar we geven geen geld retour maar een kadobon voor het bedrag!
 • Wil je een artikel ruilen dan zullen we de kosten delen. Het retour zenden betaal jezelf en de kosten die worden gemaakt om het artikel weer naar je op te sturen zullen bij betalen.
 • Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, het liefste in de verpakking waarin je je Hip to the Gym bestelling hebt ontvangen.
 • Sluit altijd het ingevulde retourformulier bij in de doos of envelop.
 • Vermeld duidelijk onze adresgegevens op de doos of envelop.
 • Zorg ajb voor een juiste frankering, anders zijn wij genoodzaakt eventuele aan ons in rekening gebrachte kosten in mindering te brengen op de retourbetaling.
 • Bewaar het afgiftebewijs van je pakket goed, totdat je retour door ons is verwerkt.Maak géén gebruik van brievenpost, omdat je daar geen afgiftebewijs van ontvangt en je de verzending niet kunt aantonen. Indien wij het pakket niet ontvangen, zullen we je vragen een kopie van het verzendbewijs aan ons te sturen.
 • Zodra wij de retourzending op de juiste manier hebben ontvangen, ontvang je van ons een e-mail. 
 • Wij rekenen 7 werkdagen voor het verwerken van retouren.
WAT ALS MIJN ARTIKEL DEFECT IS?
Als u een beschadigd artikel ontvangt, of als er een fabricagefout optreedt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via onze LiveChat zodat we u persoonlijk en snel kunnen helpen. We bieden een volledige terugbetaling (inclusief verzendkosten voor retourzending), tenzij u tevreden bent met een omruiling of vervanging. Om het proces te versnellen, raden we u aan enkele foto's te maken die naar ons kunnen worden gemaild eu@lilybod.com