Gratis verzending vanaf €75,-

FAQ & Betalingsmogelijkheden

HOE WEET IK WELKE MAAT IK HET BESTE KAN BESTELLEN?
Bezoek hier onze LiveChat zodat we je persoonlijk kunnen helpen bij het vinden van je juiste maat.
Je kunt ook onze maat tabel bekijken welke maat je het beste kunt bestellen here

HOE KAN IK BETALEN IN DE WEBSHOP?
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro’s en zijn exclusief verzendkosten van € 5,99 (vanaf €75,- is dit gratis in Nederland). Betaling gaat via de door jezelf gekozen betaalmethode (zie hieronder).
In de winkelwagen kun je direct de betaalwijze kiezen.

Bij Lilybod EU kun je veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL (Nederland) of PAYPAL. Ook kun je kiezen voor achteraf betalen via Klarna 

          
HOE WERKT ACHTERAF BETALEN MET KLARNA?
In het bestelproces selecteer je 'Klarna Achteraf Betalen' als betaalmethode. Kies je voor het eerst voor Klarna? Dan maak je je een Klarna-account aan, waar je je naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Bij terugkerende bestellingen vul je enkel je e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in bij Klarna (via het online portaal of de Klarna-app). Na het voltooien van de bestelling krijg je een e-mail van Klarna met een betaalverzoek. Dit bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account. Je kunt vervolgens binnen 30 dagen betalen via het online portaal van Klarna of de Klarna-app op de manier van jouw voorkeur. 

ALLE BETALINGEN LOPEN VIA HET BETALINGSSYSTEEM VAN MOLLIE!

Je kunt binnen MOLLIE kiezen voor de volgende betalingen:

*IDEAL
Op een veilige manier betalen via je eigen bank.

*KLARNA ACHTERAF BETALEN
KIES JE VOOR ACHTERAF BETALEN ZAL KLARNA DIT HELEMAAL AFWERKEN JE BETAALD HET BEDRAG DUS ACHTERAF AAN KLARNA EN NIET AAN ONS. 
MOCHT JE EEN ITEM(S) RETOUR STUREN ZULLEN WIJ NA HET ONTVANGST VAN DE RETOUR ITEM(S) EEN CREDIT FACTUUR AANMAKEN. DIT WORDT DAN AUTOMATISCH DOORGEGEVEN AAN KLARNA. ZIJ ZULLEN JE NU EEN AANGEPASTE FACTUUR STUREN MET HET BEDRAG WAT JE HUN NOG MOET BETALEN.

* BELFIUS
Op een veilige manier betalen via je bank (België)

* BANCONTACTG
Op een veilige manier betalen via je bank (België)

*CREDIT CARD
Op een veilige manier betalen met je Credit Card

*SEPA
Overschrijving via SEPA

*PAYPAL
Op een veilige manier betalen via paypal.

HOEVEEL KOST HET OM MIJN BESTELLING TE VERZENDEN?
Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL, verzendkosten zijn:
Nederland tot €75,-  betaal je € 5,99. Boven de €75,- is verzending gratis.
België tot €100,- betaal je €9,25. Boven de €100,- is verzending gratis.
Duitsland tot €100,- betaal je €9,50. Boven de €100,- is verzending gratis.
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL locatie op te halen. Met 3.400 PostNL locaties in Nederland en 1.100 in België is er altijd wel een in de buurt te vinden!

BEZORGING
Na ontvangst van je betaling zal de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van je pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Hip to the Gym niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachte 1 à 2 werkdagen verzonden kan worden, neemt Hip to the Gym.nl contact met je op.
Hip to the Gym.nl is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Hip to the Gym toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.
Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van €5,99
Bestellingen boven €75,- worden gratis naar je verstuurd (binnen Nederland) en zijn altijd via TRACK&TRACE te volgen. Bestellingen die verstuurd kunnen worden in een enveloppe, worden ook verzonden met PostNL. Deze zijn ook voorzien van een Track&Trace code.

WAT ALS MIJN ITEM DEFECT IS?
We bieden een volledige terugbetaling aan, tenzij u tevreden bent met een omruiling of vervanging

HOE KAN IK MET JULLIE CONTACT OPNEMEN?
We komen graag in contact met onze klanten!
Hier bezoek je onze LiveChat en kom in contact met ons Lilybod team die u persoonlijk zal helpen met elke vraag over bijvoorbeeld ruilen en retourneren. U kunt ons ook een e-mail sturen op eu@lilybod.com

IS HET VEILIG OM BIJ LILYBOD STORE TE KOPEN?
Zeker is! 

Lilybod EU by Hip to the Gym is een Australisch (Lilybod) bedrijf. We gebruiken Secure Socket Layering (SSL), een coderingstechnologie die speciaal is ontworpen om een ​​veilige overdracht van alle informatie te garanderen. We slaan geen creditcardgegevens op en delen uw persoonlijke gegevens ook niet met derden.

Tijdens de feestdagen kunnen vertragingen in het algemeen de levertijden beïnvloeden.